Kategorije

Komplet Blue Appetizer

You2Toys

Idealen komplet za avanturistične pare!

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

39,90 €

Idealen komplet za avanturistične pare!

Si želita preizkusiti vrsto novih igračk? Komplet vsebuje kar 8 različnih seks igračk, ki bodo navdušile njo in njega. Poigrajta se z erekcijskim obročkom, naprstnim stimulatorjem, analnim čepom in drugimi pripomočki, ki bodo popestrili vajine vroče trenutke. Za napajanje igračke potrebujejo 2 x AA, 2 x AAA in 3 x LR44 baterije, ki pa niso vključene v komplet. Igračke so narejene iz ABS in TPE materiala, ki ne vsebuje ftalatov in dosega EU standarde. 

8 delni komplet vsebuje: vibrator, erekcijski nastavek, vibracijski jajček, bullet vibrator, erekcijski obroček, naprstni stimulator, analni čep in vaginalne kroglice.

Vsebina kompleta:

  • 1 x vibrator z več vibracijskimi hitrostmi, poudarjeno glavico in narebrenim stimulativnim korenom. V dolžino meri 17,5 cm, v širino pa na najširši točki 3,5 cm. 
  • 1 x erekcijski nastavek s stimulativno strukturo v dolžino meri 7 cm, v širino pa 3,5 cm in je izredno elastičen. 
  • 1 x vibracijski jajček s pritjenim upravljalnikom. Kabel v dolžino meri 66 cm, vibracijski jajček pa v dožino meri 5,5 cm in na najširšem delu v širino 2,5 cm. 
  • 1 x bullet vibrator, ki v dolžino meri 7,5 cm, v širino pa 1,5 cm. 
  • 1 x erekcijski obroček za penis in moda z dodatnimi izboklinami za stimulacijo klitorisa. Erekcijski obroček ima 5 kroglastih izboklin na mestu za penis, na mestu za moda pa je gladek. Premer obročka za penis je 2,5 cm, za testise pa 4 cm. Oba obročka sta zelo elastična. 
  • 1 x naprstni stimulator  z ukrivljeno konico za G-točko in narebreno površino. V dolžino meri 5,5 cm. 
  • 1 x analni čep z zoožano konico v dolžino meri 9 cm, v širino pa na najširši točki 3 cm. 
  • 1 x vaginalne kroglice s trakcem iz poliamid materiala v celotno dolžino merijo 26 cm, v širino pa 3,5 cm. 

Vsebina8 delni komplet: vibrator, erekcijski nastavek, vibracijski jajček, bullet vibrator, erekcijski obroček, naprstni stimulator, analni čep, vaginalne kroglice
SestavaABS in TPE
Material ABS

Napiši mnenje

Komplet Blue Appetizer

Komplet Blue Appetizer

Idealen komplet za avanturistične pare!

Path: > > > Komplet Blue Appetizer

Sorodni izdelki

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!
function checkOffset() { if($('.banner__widget').offset().top + $('.banner__widget').height() >= $('#footer').offset().top - 10) $('.banner__container').css('display', 'none'); if($(document).scrollTop() + window.innerHeight < $('#footer').offset().top) $('.banner__container').css('display', 'block'); // restore when you scroll up $('.banner__widget').text($(document).scrollTop() + window.innerHeight); } $(document).scroll(function() { checkOffset(); }); const showMsg = localStorage.getItem('showMsg'); $('.widget__close').on('click', function(e) { $('.banner__container').remove(); localStorage.setItem('showMsg', 'false'); }); if(showMsg === 'false'){ $('.banner__container').remove(); }