Kategorije

Klitoralni vibrator Volta G5

Fun Factory

Vibrator Volta za stimulacijo klitorisa ali zabavo v dvoje.

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

99,90 €

Popestrite si svoje spolno življenje s tem dinamičnim vibratorjem. Volta je ustvarjen tako, da ima na koncu premikajoče se, mehke, silikonske lovkice, ki bodo nihale proti vašemu klitorisu in vam z vsakim novim utripom ustvarjale neopisne užitke. Njegovo ritmično gibanje bo v vas spodbudilo pretok krvi, povečalo vašo občutljivost in vas popeljalo med zvezde. 

S to zverinico se lahko poigrate same ali pa jo predstavite svojemu partnerju in igra v dvoje se lahko začne. Še posebej vam bo prijal na klitorisu, vašemu partnerju pa bo med oralno stimulacijo pričaral še nepoznane občutke. Njegovo tiho delovanje je tako diskretno, njegove močne vibracije pa dovolj močne, da vas bodo pripeljale do konca.

Vibrator Volta je telesu prijazen, njegovo čiščenje pa enostavno. Po uporabi ga le umijte pod toplo vodo in uporabite milo, zaželjeno pa je tudi sredstvo za čiščenje erotičnih pripomočkov, ki čiščenje še olajšajo. Ker je ta mašinca vodoodporna pa jo lahko potopite tudi pod vodo, zato ne skrbite in partnerja popeljite v kopalnico. Hvaležen vam bo!

  • Velikost primerna tudi za v potovalni kovček
  • Opozorilo, ko je baterija skoraj prazna
  • 100% telesu varen silikon
  • 45 min igre na najvišji stopnji
  • 18,9 x 4,7 cm
  • Polnjenje na USB polnilec
  • Vodoodporen
  • 6 hitrosti in 6 vzorcev vibriranja
Širina4,7 cm
Dolžina18,9 cm
Material Silikon

Napiši mnenje

Klitoralni vibrator Volta G5

Klitoralni vibrator Volta G5

Vibrator Volta za stimulacijo klitorisa ali zabavo v dvoje.

Path: Klitoralni vibrator Volta G5

Sorodni izdelki

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!
function checkOffset() { if($('.banner__widget').offset().top + $('.banner__widget').height() >= $('#footer').offset().top - 10) $('.banner__container').css('display', 'none'); if($(document).scrollTop() + window.innerHeight < $('#footer').offset().top) $('.banner__container').css('display', 'block'); // restore when you scroll up $('.banner__widget').text($(document).scrollTop() + window.innerHeight); } $(document).scroll(function() { checkOffset(); }); const showMsg = localStorage.getItem('showMsg'); $('.widget__close').on('click', function(e) { $('.banner__container').remove(); localStorage.setItem('showMsg', 'false'); }); if(showMsg === 'false'){ $('.banner__container').remove(); }