Kategorije

Vibrator Stronic SURF

Fun Factory

Vibrator Stronic SURF bo zmasiral notranjost tvoje vagine, kot še nihče prej!

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

159,90 €

Vibrator Stronic Surf za bolj poglobljeno notranjo masažo se bo sprehodil po vaših vaginalnih stenah in sam, brez uporabe vaših rok, zadovoljil prav vsak delček vaše občutljive notranjosti. Proste roke brez težav uporabite za stimulacijo klitorisa ali bradavičk. 

  • Idealen za samostojno igro ali igro v dvoje
  • Manjši, diskretnejši
  • Funkcija zaklepanja, ki preprečuje nezaželene vibracije
  • 100% telesu varen silikon
  • Do 45 minut delovanja na najvišji stopnji
  • Možno polnjenje s polnilnim kablom
  • Vodoodporen

Obožujemo vašo G-točko, vendar to ni edina točka, ki si želi vaše pozornosti. Vibrator se bo sprehodil po celotni vaši notranjosti in vam s svojo obliko stimuliral še tako odmaknjene kotičke. Večja stimulacija = močnejši orgazem!

Vibrator Stronic Surf je s 7 različnimi hitrostmi in 3 različnimi vzorci vibriranja vibrator, ki vas bo pripeljal do nepozabnega orgazma. Uporabite ga lahko popolnoma po vaši želji, njegovo tiho delovanje pa naj vas ne zavede, saj vas bo brez problema pripeljal do glasnih vzdihljajev. 

Stronic Surf je nedvomno nepogrešljiva igračka v spalnici vsake ženske. Poigrate se lahko same ali s partnerjem, s pomočjo rok ali brez. Vibrator namreč s premiki naprej in nazaj, deluje popolnoma brez vaše pomoči. Z njegovim vodoodpornim ohišjem se mu lahko prepustite na suhem ali pod vodo. Igrajte se, raziskujte!

Čiščenje te zverinice pa je čisto enostavno. Ker je vibrator ustvarjen iz telesa prijaznega silikona ga le umijte pod toplo vodo in obenem uporabite milo. Priporočamo tudi sredstvo za čiščenje erotičnih igračk.

Širina4,5 cm
Dolžina20,3 cm
Material Silikon

Napiši mnenje

Vibrator Stronic SURF

Vibrator Stronic SURF

Vibrator Stronic SURF bo zmasiral notranjost tvoje vagine, kot še nihče prej!

Path: Vibrator Stronic SURF

Sorodni izdelki

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!