Kategorije

Upogljiv vibrator Rosy

Tickler

Upogljiv vibrator Rosy z edinstveno obliko za raznovrstne užitke v spalnici.

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

58,90 €

Rosy je upogljiv silikonski vibrator z elegantnim videzom in izjemno ceno. Narejen je iz telesu prijaznega silikona in ima kar dva motorčka, enega v osrednjem delu in drugega v konici, zaradi česar je kot nalašč za draženje zunanjosti in notranjosti nožnice.

Eliptična glava zlahka zdrsne v notranjost telesa in zagotavlja močne vibracije, ki se izkažejo še posebno pri vstopni točki v nožnico, kjer klitoralni živčni končiči obkrožajo vagino ter tako predstavljajo eno izmed najbolj občutljivih točk ženskega telesa.

Drugi motorček zagotavlja idealno draženje ustnic in klitorisa, ki bo še močnejše, če izdelek nekoliko upognete in pustite, da se upogne po liniji telesa. Fleksibilnost in moč sta namreč odlična kombinacija!

Rosy je s pomočjo 6 vibracijskih vzorcev in enoletno garancijo pravi užitek uporabljati in prepričani smo, da vam bodo odlike izdelka kaj kmalu postale jasne, takoj ko ga začnete uporabljati.

Skorajda neslišne vibracije, ki jih zagotavlja, lahko spoznate tudi v vodi, saj je vibrator za nameček tudi vodoodporen, tako pa tudi preprost za čiščenje!

Opomba: za uporabo stimulatorja Rosy potrebujete 4 AAA baterije, ki niso priložene.

 

Širina3,85 cm
Dolžina21 cm
Teža236 g
Material Silikon

Napiši mnenje

Upogljiv vibrator Rosy

Upogljiv vibrator Rosy

Upogljiv vibrator Rosy z edinstveno obliko za raznovrstne užitke v spalnici.

Path: > > > > Upogljiv vibrator Rosy

Sorodni izdelki

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!