Kategorije

Vibrator Julie

Jülie Lovetoys

Odličen vibrator za stimulacijo G-točke in klitorisa!

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

52,90 €

Odličen vibrator za stimulacijo G-točke in klitorisa!

Vibrator brez težav doseže G-točko, na pomirjujoč in zadovoljiv način pa ga lahko uporabite tudi za masažo vašega klitorisa in hitro vas bo popeljal do razburljivega orgazma. Žametno mehak silikon je ob dotiku s kožo tako prijeten, da boste zacvilili od ugodja. Konica igračke je rahlo upognjena, vibrator pa brez težav upravljate s pomočjo dveh gumbov. Izbor 7 različnih vibracijskih načinov, bo zagotovo ustregel vsem vašim željam in zadovoljil vse vaše potrebe.  

Vibrator je narejen iz silikona in ABS s PU prevleko in v dolžino meri 15,5 cm, v širino pa  na najširšem delu 3,5 cm. Polni se s pomočjo 2 x AAA baterij, ki nista priloženi. 

Širina3,5 cm
Dolžina15,5 cm
Sestavasilikon, ABS s PU prevleko
Material Silikon

Napiši mnenje

Vibrator Julie

Vibrator Julie

Odličen vibrator za stimulacijo G-točke in klitorisa!

Path: > > > > Vibrator Julie

Sorodni izdelki

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!
function checkOffset() { if($('.banner__widget').offset().top + $('.banner__widget').height() >= $('#footer').offset().top - 10) $('.banner__container').css('display', 'none'); if($(document).scrollTop() + window.innerHeight < $('#footer').offset().top) $('.banner__container').css('display', 'block'); // restore when you scroll up $('.banner__widget').text($(document).scrollTop() + window.innerHeight); } $(document).scroll(function() { checkOffset(); }); const showMsg = localStorage.getItem('showMsg'); $('.widget__close').on('click', function(e) { $('.banner__container').remove(); localStorage.setItem('showMsg', 'false'); }); if(showMsg === 'false'){ $('.banner__container').remove(); }