Kategorije

Vibrator Little Paul CLICK'n'CHARGE

Fun Factory

Ste že kdaj slišale, da je strup v majhnih stekleničkah? Tale mali nagajivček meri 14 centimetrov (11 centimetrov popolnega užitka, trije centimetri za držalo) in je pravi doktor stimulacije G-točke. Je zelo zvest in strasten ljubimec in verjemite nam, očaral vas bo na prvi dotik!

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

34,90 €

Zaradi svoje kompaktnosti gre z vami povsod! Ne glede na to kje ste - na terenu, pod tušem, se sproščate v jacuzziju ali pa ste zleknjene v udobju vaše postelje, Little Paul je vedno pripravljen na akcijo!! Za tiste, ki se rade crkljate in za tiste, ki ste vročekrvne tigrice- Little Paul nudi 3 različne tipe vibracij in kar 8 hitrosti, ki jih lahko medseboj kombinirate!! Je zelo nežen, narejen iz 100% medicinskega silikona in hkrati pravi mačo - ima izjemno močan motor in dva gumba za upravljanje. Za tiste, ki imate rade občutek penetracije, ima Paul nagubano površino. 

Vas še enkrat spomnimo, zakaj ga hočete?

Dimenzije

Little Paul je vsega skupaj dolg 14 cm. Del, ki ga lahko vstavite vaginalno (roza ali modra nagubana površina) je dolg 11 cm. Črni, spodnji del vibratorja meri 3 cm in služi kot držalo, da ga boste lažje upravljale in določile kot penetracije. Premer Little Paula je 3 cm na najširšem delu.

Površina

Vstavljivi del Little Paula je naguban, kar je super za dodatno stimuliranje ob vstavljanju in daje občutek močne penetracije. S sprednje strani, takoj na začetku nagubane površine (če gledamo od spodaj) sta gumba za upravljanje, + in -. Pri korenu je Little Paul malce debelejši in se proti glavici rahlo stanjšuje. Na vrhu ima stimulator, ki je oblikovan kot ''glava'' našega črvička :). Glava je upogljiva približno za centimeter in pol v vsako stran, tako da lahko izjemno hitro najdete svojo G točko (več o uporabi preberite pod rubriko UPORABA).

Material

Little Paul je narejen iz 100% medicinskega silikona. Ste se že kdaj spraševale, kaj to pomeni? To pomeni, da ne vsebuje ftalatov in lateksa, je varen za vaginalno uporabo in ne vsrka telesnih tekočin. Ne povzroča alergij in glede na to, da je medicinski silikon zelo trpežen, ne prepušča bakterij (glivična in bakterijska vnetja? Nikakor!!). Kar se tiče občutkov, je medicinski silikon najbolj nežen material za stimulacijo intimnih predelov. Za boljšo stimulacijo nanesite lubrikant na vodni osnovi.

Zmogljivost

Glede na to, kako kompakten je, ima izredno zmogljiv in močan motor. Ima 8 hitrosti in tri različne vzorce vibracij. Ko ga prižgete, so vibracije zelo nežne in se stopnjujejo, ko pritiskate na gumb +. Vibracije se začnejo kot dolgi utripi in se s pritiskanjem na gumb + spremenijo v hitrejše vibracije.

Približno nekako tako:

1. 1.Bzzzzzzzzz bzzzzzzzzz bzzzzzzzzz bzzzzzzzzz

2. 2.Bzzzzz bzzzzz bzzzzz bzzzzz

3. 3.Bzz bzz bzz bzz bzz

Kako se ga uporablja?

  Little Paula najprej prižgete tako, da gumb + držite za 2 sekundi. Nato, če želite povečati intenziteto vibracij, pritiskate gumb +, za zmanjševanje intenzitete in hitrosti vibracij pa gumb -. Če želite spremeniti tip vibracij, držite gumbek + za dve sekundi. Za bolj gladko vstavljanje in večji užitek uporabite lubrikant. Ko je strasti konec, ga enostavno ugasnete tako, da pritiskate gumb -.

Little Paula lahko uporabljate na več različnih načinov. Njegova ključna naloga je stimulacija G točke, za katero je posebej dizajniran. Lahko ga uporabljate za stimuliranje ščegetavčka ali bradavičk, odvisno, kaj vam ugaja. Lahko ga uporabljate skupaj s partnerjem za draženje mod in glavice penisa. POZOR POZOR!!! Little Paula lahko uporabljate v vodi!! Yup, vodoodporen je!!! - G točka Za začetnice predlagamo, da najprej malce raziskujete.

Če še niste točno prepričane, kje je vaša G točka, si vzemite čas.

Kako najti G točko?

Prižgite Little Paula do želene hitrosti vibracij (raje začnite z nežnimi) in ga vstavite vaginalno. Če ležite na hrbtu, ga počasi vstavite pod rahlim kotom 30° tako, da njegova glava gleda proti stropu in je hkrati prvi del, ki vstopi. Ko je Little Paul vstavljen, ga lahko malce premikate, nastavljate kot, pod katerim vas bo stimuliral, ga vrtite levo desno, kakorkoli vam ugaja. Ko ste pripravljene na močnejše vibracije, enostavno pritiskajte gumbek + (ki je lociran pod gumbkom -, je malce odebeljen, tako da lahko razlikujete gumbka med seboj). Če želite spremeniti tip vibracij, pritisnite gumb + in ga zadržite za 2 sekundi. Takrat se bo vzorec vibracij spremenil in bo Little Paul utripal hitreje in močneje. Za tiste bolj izkušene pa predlagamo, da ga položite na G točko in začnete z nežnimi vibracijami, ki se stopnjujejo.

- Klitoris in bradavičke Glede na to, da je Little Paulova glava zbirališče vibracij, jo lahko položite na ščegetavček, vrtite okoli njega, gor in dol, levo-desno, po diagonali, kakorkoli..uživali boste. Enako velja za bradavičke.

- Uporaba pod vodo Seveda lahko, ker je naš Don Juan strasten vsestranski ljubimec. Lahko ga uporabljate v kadi, pod tušem, ga potopite v vodo. Morate pa vedeti, da se intenzivnost vibracij v vodi zmanjša, ne glede na to, kje ga uporabljate (ah, ta fizika :D).

Glasnost vibratorja

Vibrator je izjemno tih, glede na to, kakšen močan motor ima. Sliši se glasneje, kot če vam vibrira telefon. Če je nekdo z vami v isti sobi, se lahko sliši, iz sosednje sobe pa nikakor ne. Seveda, ko povečujete hitrost vibracij, se tudi glasnost motorja stopnjuje.

Uporaba lubrikanta

Glede na to, da je Little Paul iz silikona, NE SMETE!!! NIKAKOR NE SMEETE!! Uporabljati lubrikanta na silikonski osnovi, ker bo povzročil razpadanje igrače. OBVEZNO uporabite lubrikant na VODNI OSNOVI!! Na lubrikantu je nalepka s sestavinami, ponavadi na hrbtni strani. Če je prva sestavina, ki je napisana, VODA, potem ga lahko uporabljate..ponavadi bo pislalo Aqua, acqua. To je ok, ampak mora biti PRVA sestavina in obvezno BREZ GLICERINA, ker če glicerin vstavite vaginalno, je največja verjetnost, da boste dobile vnetje.

Shranjevanje

Kakorkoli, silikon je pravi magnet za vlakna, dlačice in prah. Shranjujte ga v vrečkah brez vlaken (materiali šifon, saten..) ali pa v škatlah za shranjevanje, ki so posebej namenjene silikonskim igračam.

Čiščenje

Vsako igračo, ne samo Little Paula, morate pred uporabo in po uporabi očistiti. Najbolje z blagim milom (lahko tistim za intimno nego) in mlačno vodo. Obrišete ga s krpo, ki ne vsebuje vlaken (bombaž pozabite, ker bodo vlakna končala na Little Paulu), uporabite nežne materiale kot je na primer saten.

Napajanje

Little Paul zahteva dve AAA bateriji (najbolj navadne baterije, tiste,ki so v daljincu, stenski uri, otroških igračah – samo prosimo, ne kradite baterij svojim otrokom!! J ). Proizvajalec predlaga uporabo baterij, ki se lahko polnijo, pa tudi opozarjajo da 1.2 baterije za polnjenje rahlo oslabijo Paulov motor. Lahko uporabite 1.5 V baterije za močnejše vibracije. Vsekakor, če boste uporabljale baterije, ki niso za polnjenje, jih obvezno odstranite, ko ne uporabljate igrače. Se vam je že kdaj zgodilo, da so se baterije ''razlile'' po igrački, ko ste bili majhni? Tega definitivno nočete za Little Paula, ker bo nehal delovati.

Ste se že zaljubile ?

Širina2,5 cm
Dolžina11 cm
Material Silikon
Ocena 
2011-11-13

Moj prvi a ne zadnji vibrator. Zelo dober ljubimec je.

Petra

  Napišite recenzijo!

  Napiši mnenje

  Vibrator Little Paul CLICK'n'CHARGE

  Vibrator Little Paul CLICK'n'CHARGE

  Ste že kdaj slišale, da je strup v majhnih stekleničkah? Tale mali nagajivček meri 14 centimetrov (11 centimetrov popolnega užitka, trije centimetri za držalo) in je pravi doktor stimulacije G-točke. Je zelo zvest in strasten ljubimec in verjemite nam, očaral vas bo na prvi dotik!

  Path: > > > > Vibrator Little Paul CLICK'n'CHARGE

  Sorodni izdelki

  Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!