Kategorije

Kapsule AndroPharma Vigor

Izdelek je na zalogi

Andropenis

Proizvajalec legendarnih tablet AndroPharma Vigor ponuja formulo s sestavino Bioperine™.

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

25,00 €

Edinstvene tablete AndroPharma vsebujejo formulo iz mace in arginina, ki sta znana po svojih blagodejnih učinkih na zmožnost izjemnega delovanja moškega telesa. Ne le to, tablete se lahko pohvalijo tudi z izjemno vsesplošno sestavo, saj vsebujejo obilico vitaminov in zelišč, npr. vitamina B3 (niacin) in cinka ter maco, L-arginin, želatino, ginkgo, cinkov sulfat, ginseng in bioperin ter barvila. Pa še najboljše: zaradi preproste oblike je kapsule tudi izjemno lahko zaužiti, saj kar zdrsnejo po grlu!

Pozor! Ob nakupu dvomesečne zaloge izdelka prejmete 5%, pri nakupu štirimesečne pa kar 15% popust!

Uporaba: Tablete so primerne le za odrasle moške. Vzemite 1 kapsulo na dan, najbolje med zajtrkom. Tablet ne žvečite in grizite in ne zaužijte več kot 2 kapsuli na dan. Da bi dosegli kar najboljše rezultate, jemljite neprekinjeno vsaj dva meseca. Na vsake štiri mesece naredite enomesečni premor in med tem obdobjem tablet ne uživajte. Prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo prehranjevanje. Ne prekoračite dovoljenega odmerka. Uživajte le na način, ki je opisan v navodilih.

Shranjevanje: Shranjujte na sobni temperaturi (20 - 25 °C). Hranite na temnem in suhem mestu in izven dosega sončne svetlobe. Ne zamrzujte. Ne uporabljajte v primeru, da je embalaža poškodovana ali raztrgana.

Opozorilo: Priporočamo, da se pred uporabo posvetujete z zdravnikom. Ni primerno za mlajše od 18 let. Ni priporočljivo jemati v stresnih situacijah. Hranite izven dosega otrok. V primeru, da jemljete zdravila za redčenje krvi ali ste v postopku zdravljenja se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.

Vsebina30 tablet (zadoščajo za 1 mesec)
KoličinaCenaPrihranite
2 23,75 € Do 2,50 €
4 21,25 € Do 15,00 €

Napiši mnenje

Kapsule AndroPharma Vigor

Kapsule AndroPharma Vigor

Proizvajalec legendarnih tablet AndroPharma Vigor ponuja formulo s sestavino Bioperine™.

Path: > > > > Kapsule AndroPharma Vigor

Sorodni izdelki

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!