Kategorije

Masturbator Lingox Poker Spade

Lingox

Masturbator z rdečim vložkom in vhodno odprtino v obliki pika za prave pokeraške navdušence.

Več podatkov

Product weight: 3.0005  kg

22,90 €

Masturbator Poker Spade znamke Lingox se ponaša z vložkom v erotični rdeči barvi, ki je narejen iz patentiranega koži podobnega materiala Re-Evolution Lingox Skin®. To je eden izmed najbolj mehkih in upogljivih materialov na svetu, ki se prilega katerikoli velikosti penisa in tako zagotavlja kar najboljšo uporabniško izkušnjo.

Edinstvena odprtina v obliki pokeraškega pika zagotavlja prav poseben užitek ob penetraciji in prepričani ste, da ob njegovi uporabi prav gotovo ne boste mogli obdržati pokeraškega obraza. Ker ne vsebuje lateksa in drugih toksičnih materialov ter se ponaša tudi z antibakterijskimi značilnostmi, ga lahko varno uporabljate po želji, pred in po uporabi pa ga očistite s čistilcem igrač. Med uporabo vam bo služil še boljše, če nanj natrete nekaj lubrikanta na vodni osnovi, življenjsko dobo izdelka pa lahko podaljšate tako, da ga, ko se posuši, popršite tudi s pudrom za obnavljanje.

Material koži podoben material Re-Evolution Lingox Skin ®

Napiši mnenje

Masturbator Lingox Poker Spade

Masturbator Lingox Poker Spade

Masturbator z rdečim vložkom in vhodno odprtino v obliki pika za prave pokeraške navdušence.

Path: > > > > Masturbator Lingox Poker Spade

Sorodni izdelki

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!
function checkOffset() { if($('.banner__widget').offset().top + $('.banner__widget').height() >= $('#footer').offset().top - 10) $('.banner__container').css('display', 'none'); if($(document).scrollTop() + window.innerHeight < $('#footer').offset().top) $('.banner__container').css('display', 'block'); // restore when you scroll up $('.banner__widget').text($(document).scrollTop() + window.innerHeight); } $(document).scroll(function() { checkOffset(); }); const showMsg = localStorage.getItem('showMsg'); $('.widget__close').on('click', function(e) { $('.banner__container').remove(); localStorage.setItem('showMsg', 'false'); }); if(showMsg === 'false'){ $('.banner__container').remove(); }