Kategorije

Črn masturbator FunZone

FUNZONE

Masturbator v črni barvi z unikatno oblikovanim vložkom v obliki nožnice za kar najboljša občutja med masturbacijo. 

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

59,90 €

Črn masturbator FunZone je enkraten 26,5 x 1 cm (fleksibilen) nov dodatek inovativnega podjetja FunZone. Narejen je iz ABS ohišja v katerem se nahaja črn Cyberskin material, ki je po otipu izjemno podoben pravi koži in tako med penetracijo omogoča kar najbolj realistična občutja.

Od drugih masturbatorjev se razlikuje po tem, da se lahko pohvali z odprtino v obliki vagine na eni strani ter vakuumsko pritrditvijo na drugi. Vložek omogoča dobro prileganje vsem velikostim penisa ter preprosto čiščenje, saj je za nameček tudi vodoodporen, tako da se ga lahko vzame iz ohišja in skozenj spusti vodo ali čistilec igrač, po uporabi pa ga preprosto osuši.

Poseben nastavek omogoča tudi vakuumsko pritrditev na različne gladke površine, npr. na ploščice kopalnice, tako da lahko masturbirate tudi prostoročno.

Opombe: za napajanje izdelka potrebujete 1 AAA baterijo, ki ni priložena.

Širina1 cm, vendar je ZELO fleksibilen
Dolžina26,5 cm, 18,5 cm vstavljive
Vsebinamasturbator, satenast hranilni mošnjiček, vakuumski nastavek
Material TPR

Napiši mnenje

Črn masturbator FunZone

Črn masturbator FunZone

Masturbator v črni barvi z unikatno oblikovanim vložkom v obliki nožnice za kar najboljša občutja med masturbacijo. 

Path: > > > > Črn masturbator FunZone

Sorodni izdelki

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!
function checkOffset() { if($('.banner__widget').offset().top + $('.banner__widget').height() >= $('#footer').offset().top - 10) $('.banner__container').css('display', 'none'); if($(document).scrollTop() + window.innerHeight < $('#footer').offset().top) $('.banner__container').css('display', 'block'); // restore when you scroll up $('.banner__widget').text($(document).scrollTop() + window.innerHeight); } $(document).scroll(function() { checkOffset(); }); const showMsg = localStorage.getItem('showMsg'); $('.widget__close').on('click', function(e) { $('.banner__container').remove(); localStorage.setItem('showMsg', 'false'); }); if(showMsg === 'false'){ $('.banner__container').remove(); }