Kategorije

Poppers Rush Približaj

Poppers Rush

Z več kot deset milijoni prodanih stekleničk po celem svetu je popers Rush številka 1 med vsemi popersi. Je najbolj priznana blagovna znamka med vsemi popersi.

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

12,15 €

Z več kot deset milijoni prodanih stekleničk po celem svetu, je Popers Rush številka 1 med vsemi popersi. Je najbolj priznana blagovna znamka med vsemi popersi.

Poppers Rush je edinstven preparat (pripomoček) za povečanje spolnega poželenja, podaljšanje spolnega odnosa ter povečanje intenzivnosti orgazma. Poppers je namenjen tako moškim kot ženskam. Izkušnje uporabnikov/uporabnic so izjemno pozitivne zaradi originalne formule, ki vsebuje zelo potentne ter stimulativne sestavine.

Kako deluje?

Z inhalacijo arome se sproščajo mišice po celem telesu , vključno z  mišicami anusa in vagine, kar pripomore k lažjemu prodiranju pri analnem ali vaginalnem občevanju. Uporabniki poročajo tudi, da okrepi in podaljša orgazem. Dokazi razkrivajo, da večina moških in žensk najde pri uporabi Poppersov užitek, nekaterim moškim pa Poppersi lahko povzročijo kratkoročne probleme s samo erekcijo. 

Navodila za uporabo ki se jih je potrebno strogo držati!

Odstranite pokrov in se sprostite v erotični aromi, ki zapolnjuje prostor. Pričarajte si ugodnost spolnega vzburjenja in povečajte občutke s temi poppersi. Izvirnik poppersov je amil nitrit, ki je v shranjen v majhni steklenički, le ta  počasi izhlapeva v ozračje in njegove hlape počasi inhalirate skozi vaše nosnice. Ne vdihavajte neposredno iz stekleničke! Tekočine ne smete pogoltniti oziroma popiti! Ne uporabljajte, če imate težave s zdravjem!

Vedno se držite navodila uporabe!!!

Opozorilo:

Piktogramske oznake: Klikni tule

Vsebina10 ml

Napiši mnenje

Poppers Rush

Poppers Rush

Z več kot deset milijoni prodanih stekleničk po celem svetu je popers Rush številka 1 med vsemi popersi. Je najbolj priznana blagovna znamka med vsemi popersi.

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!