Kategorije

Raztegljiv erekcijski obroček Ram

Rok dobave:17.7.

Perfect Fit

Edinstven erekcijski obroček, ki je tako mehek, da ga ne boste na sebi niti čutili, vaš penis pa bo kljub temu neizmerno trd!

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

Ta izdelek ni na zalogi

19,90 €

Raztegljiv erekcijski obroček Ram je pravo presenečenje, saj ga je zasnoval znan oblikovalec nakita, Tribal Son, ki po svojih inovativnih oblikah pri izdelovanju srebrnega nakita slovi širom sveta Temu primerno izdelek odlikuje čudovita mitološka oblika, ki jo lahko uporabljate kot erekcijski obroček ali le kot okras penisa - izbira je vaša!

Ker je raztegljiv, si ga lahko uporabnik sname v trenutku in tako takoj poskrbi za olajšanje, če ga pripomoček morebiti tišči. Izdelan je namreč iz mešanice silikona in TPR-a, zaradi česar je izjemno udoben za nošenje, hkrati pa tudi zelo trpežen, tako da ga boste lahko uporabljali dolgo časa, če ga boste le pravilno shranjevali, po uporabi pa oprali s toplo vodo in blagim milom ali čistilcem igračk. 

Pozor: izdelek lahko uporabljate le z lubrikanti na vodni osnovi. Izdelka ne uporabljajte in shranjujte z izdelki iz lateksa.

 

Dolžinaraztegljiva
Material silikon/TPR

Napiši mnenje

Raztegljiv erekcijski obroček Ram

Raztegljiv erekcijski obroček Ram

Edinstven erekcijski obroček, ki je tako mehek, da ga ne boste na sebi niti čutili, vaš penis pa bo kljub temu neizmerno trd!
Path: > > > > Raztegljiv erekcijski obroček Ram

Sorodni izdelki

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!
function checkOffset() { if($('.banner__widget').offset().top + $('.banner__widget').height() >= $('#footer').offset().top - 10) $('.banner__container').css('display', 'none'); if($(document).scrollTop() + window.innerHeight < $('#footer').offset().top) $('.banner__container').css('display', 'block'); // restore when you scroll up $('.banner__widget').text($(document).scrollTop() + window.innerHeight); } $(document).scroll(function() { checkOffset(); }); const showMsg = localStorage.getItem('showMsg'); $('.widget__close').on('click', function(e) { $('.banner__container').remove(); localStorage.setItem('showMsg', 'false'); }); if(showMsg === 'false'){ $('.banner__container').remove(); }