Kategorije

Rabbit vibrator Jack Rabbit

California Exotic Novelties

Vibrator z integrirano rotacijsko funkcijo!

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

74,90 €

Vibrator z integrirano rotacijsko funkcijo!

Vibrotor, ki po obliki spominja na penis ima realistično oblikovano glavico penisa, hkrati pa vas lahko zadovolji tudi z rabbit izrastkom z vibrirajočimi ušeski. Izbirate lahko med 3 navdušujočimi vibracijskimi vzorci in 3 različnimi razburljivimi rotacijskimi hitrostmi, ki vas bodo hitro popeljale do orgazma. 

V dolžino vibrator meri 25,5 cm, vstavljive dolžine je 11,5 cm, v širino pa na najširšem delu meri 4 cm. Narejen je iz PVC in ABS  ter ne vsebuje ftalatov in dosega EU REACH standarde. Polni se s pomočjo  3 x AA baterij, ki pa niso priložene. 

Širina4 cm
Dolžina25,5 cm; vstavljiva dolžina: 11,5 cm
SestavaPVC, ABS
Material PVC

Napiši mnenje

Rabbit vibrator Jack Rabbit

Rabbit vibrator Jack Rabbit

Vibrator z integrirano rotacijsko funkcijo!

Path: > > > > Rabbit vibrator Jack Rabbit

Sorodni izdelki

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!
function checkOffset() { if($('.banner__widget').offset().top + $('.banner__widget').height() >= $('#footer').offset().top - 10) $('.banner__container').css('display', 'none'); if($(document).scrollTop() + window.innerHeight < $('#footer').offset().top) $('.banner__container').css('display', 'block'); // restore when you scroll up $('.banner__widget').text($(document).scrollTop() + window.innerHeight); } $(document).scroll(function() { checkOffset(); }); const showMsg = localStorage.getItem('showMsg'); $('.widget__close').on('click', function(e) { $('.banner__container').remove(); localStorage.setItem('showMsg', 'false'); }); if(showMsg === 'false'){ $('.banner__container').remove(); }