Kategorije

Vibrator G-točke Touch by Swan Solo

Swan

Vibrator z dvemi motorji za stimulacijo klitorisa in G-točke.

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

119,00 €

Vibrator ima ukrivljeno, zaobljeno konico za stimulacijo G-točke in dodatno glavo za stimulacijo klitorisa. Pohvali se lahko z dvemi motorji, enim v glavnem delu vibratorja in enim v klitoralnem stimulatorju, obenem pa ima 3 različne načine vibriranja v glavnem delu in 7 načinov v stimulatorju klitorisa. Vibrator ima tudi majhno območje, občutljivo na dotik, ki nadzira vibracije, ko se premikate gor in dol čez območje. Vibracije lahko brez problema nadzoruješ posebej. 

Prav tako pa je vibrator primeren za potovanja, saj ima varnostni zaklep, ki bo preprečil nezaželjene vibracije, priložena vrečkica za shranjevanje pa ga bo naredila še bolj diskretnega.  

Polnjenje je mogoče s priloženim USB kablom.

Kompletna dolžina 17,3 cm, globina vstavljanja 8,4 cm, obseg 1,9-3,5 cm. 

Širina1,9-3,5 cm
Dolžina17,3 cm
Material Silikon

Napiši mnenje

Vibrator G-točke Touch by Swan Solo

Vibrator G-točke Touch by Swan Solo

Vibrator z dvemi motorji za stimulacijo klitorisa in G-točke.

Path: > > > > Vibrator G-točke Touch by Swan Solo

Sorodni izdelki

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!
function checkOffset() { if($('.banner__widget').offset().top + $('.banner__widget').height() >= $('#footer').offset().top - 10) $('.banner__container').css('display', 'none'); if($(document).scrollTop() + window.innerHeight < $('#footer').offset().top) $('.banner__container').css('display', 'block'); // restore when you scroll up $('.banner__widget').text($(document).scrollTop() + window.innerHeight); } $(document).scroll(function() { checkOffset(); }); const showMsg = localStorage.getItem('showMsg'); $('.widget__close').on('click', function(e) { $('.banner__container').remove(); localStorage.setItem('showMsg', 'false'); }); if(showMsg === 'false'){ $('.banner__container').remove(); }