Kategorije

Stimulator prostate Titus Nexus

Nexus

Nexus Titus  je moški analni stimulator ...

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

28,10 €

56,20 €

-50%

Nexus Titus  je moški analni stimulator, ki ima ogrodje spiralno zavito, kar povzroča še posebno vznemirjenje in ponuja odlično stimulacijo. Ko telo v notranjosti razvaja vašo P-točko, kroglica na zunanji strani masira in stimulira vaš presredek. Tak način stimulacije privede do močnega orgazma.

 

Lastnosti:

- dimenzije: 11,5 x do 3,2cm

 

Kako uporabljati Nexus?

Prva in najpomembnejša stvar je, da se sprostite. Ker anus ne proizvede dovolj vlažnosti za prijetno in neboleče vstavljanje stimulatorja je pomembno, da nanesemo tanek sloj lubrikanta na zadnjično odprtino in nekaj direktno na stimulator. Ta proces naj bo počasen, da se telo res sprosti in naj traja tudi  do 15 minut.

Počasi vstavite stimulator Nexus v anus in ne pozabite, če vaše mišice ne bodo sproščene ne boste mogli vstaviti stimulatorja. Ko boste popolnoma vstavili stimulator v anus se sprostite in nekako 10 minut počakajte, da se anus stimulatorja privadi in ga sprejme.

Položite roko na trehuh in pričnite z globokim dihanjem. Počasi začnite krčiti analne mišice in z stimulatorjem pričnite stimulirati prostato. Seveda med tem lahko z roko stimulirate tudi penis a pred orgazmom nehajte.

Prepustite, da vas stimulator privede do močnega orgazma.

Napiši mnenje

Stimulator prostate Titus Nexus

Stimulator prostate Titus Nexus

Nexus Titus  je moški analni stimulator ...

Path: > > > Stimulator prostate Titus Nexus

Sorodni izdelki

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!