Kategorije

Vibrator Sense Vibe Warm

SenseMax

Vibrator za ženske in moške s toplotno funkcijo!

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

139,90 €

Vibrator za žensko G-točko in moško P-točko. Ta čudovita igračka je pospravljena v diskretno in priročno torbico, ki jo lahko vzamete kamorkoli, obenem pa se lahko pohvali s toplotno funkcijo. To pomeni, da lahko vibrator segrejete od 39-43°C. Naj se toplotne igrice začnejo.

Polnjenje je mogoče s priloženim USB kablom. 

Vibrator z dvemi motorji je močan, ima 8 vibracijskih načinov in 12 vibracijskih stopenj. Najdite sebi primerno in se prepustite užitkom! Za še večjo varnost lahko vibrator zaklenete in vse skrbi, da bi se ta mala žverca sama prižgala, so odveč.

  • Velikost: 16 cm x 7,1 cm
  • Material: silikon, ABS
Širina7,1 cm
Dolžina16 cm
Material Silikon

Napiši mnenje

Vibrator Sense Vibe Warm

Vibrator Sense Vibe Warm

Vibrator za ženske in moške s toplotno funkcijo!

Path: > > > > Vibrator Sense Vibe Warm

Sorodni izdelki

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!
function checkOffset() { if($('.banner__widget').offset().top + $('.banner__widget').height() >= $('#footer').offset().top - 10) $('.banner__container').css('display', 'none'); if($(document).scrollTop() + window.innerHeight < $('#footer').offset().top) $('.banner__container').css('display', 'block'); // restore when you scroll up $('.banner__widget').text($(document).scrollTop() + window.innerHeight); } $(document).scroll(function() { checkOffset(); }); const showMsg = localStorage.getItem('showMsg'); $('.widget__close').on('click', function(e) { $('.banner__container').remove(); localStorage.setItem('showMsg', 'false'); }); if(showMsg === 'false'){ $('.banner__container').remove(); }