Kategorije

Dostava

Blago, naročeno v spletni trgovini Intimna.si, gre na pot v najkrajšem možnem času. Če je na zalogi v našem skladišču, gre na pot običajno še isti dan. 
Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot; to je dostavna služba GLS, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan.

Stroški dostave so enotni za celo Slovenijo in sicer:

  • v primeru vrednosti naročila do 80,00 EUR in dostavo GLS je cena poštnine 3,90 €
  • v primeru vrednosti naročila do 80,00 EUR in dostavo POŠTNO LEŽEČE je cena poštnine 3,90 €

Brezplačna dostava

Stroška dostave ne plačate, če znesek naročila preseže 80,00 EUR, saj v tem primeru stroške dostave krije spletna trgovina Intimna.si.

Osebni prevzem

Osebni prevzem je mogoč vsak delavnik od 9. do 16. ure, ob petkih pa od 9. do 15. ure na naslovu Podsvetija 22, 1351 Brezovica pri Ljubljani. Prosimo vas, da predhodno pokličete na našo telefonsko številko 041 68 57 57 in se dogovorite za točno uro prevzema ter pozanimate, če je želeni izdelek sploh na zalogi, saj lahko njegov prevzem zagotovimo le tako. V primeru, da izdelka ni na zalogi, vas bomo ob prejemu novih zalog obvestili, tako da boste lahko naročeno blago prevzeli kasneje.

Dostava dopoldne - kamorkoli

Naš partner pakete dostavlja v dopoldanskih urah na naslov, ki je vnesen ob oddaji naročila. Ker dostavna služba artikle dostavlja v dopoldanskih urah, se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov, na primer v službo. Če si ob nakupu za način plačila izberete gotovinsko plačilo ob dostavi, vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine, pri tem pa pustite tudi kontaktno telefonsko številko s pomočjo katere bo lahko kurir dostavne službe GLS stopil v stik z vami ter vas obvestil o predvidenem času dostave.
Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, itd.), se s kurirjem dostavne službe GLS dogovorite o želenem času dobave. 

Če se odločite za gotovinsko plačilo ob prevzemu in vam želi kurir GLS-a dodatno zaračunati provizijo na posebno položnico, ki je priložena pošiljki, je niste dolžni plačati. Če dostavljalec vztraja pri proviziji, naj ponovno preveri položnico, saj je vplačnina plačana po pogodbi. Znesek za odkupnino je enak znesku za plačilo, ki smo ga posredovali mi. 

Paket gre od nas še isti dan

Seveda, če je blago na zalogi in če naročilo oddate dovolj zgodaj. Da bi nam to uspelo, upoštevajte naslednja priporočila:

  • preverite ali je artikel na zalogi (pri podatku dobava bo pisalo »na zalogi«),
  • naročilo oddajte pred 13. uro.

Včasih telefonski klic pomaga zaobiti kakšno od teh pravil, ampak če je izjem preveč, potem pravilo ni več pravilo, zato prosimo za razumevanje.

Če artikla nimamo na zalogi v našem skladišču, bo na dostavo treba počakati kak dan dlje. V tem primeru upoštevajte naslednja pravila: 

  • predviden rok dobave je izpisan v katalogu trgovine (gre za povprečen čas v katerem uvoznik dostavi blago do nas),
  • če pri artiklu piše, da je nedobavljiv, to pomeni, da nimamo podatka o tem, kako hitro lahko artikel dostavimo; če tak artikel vendarle naročite, ga bomo poskušali najti in  ga dostaviti, če pa bomo neuspešni, bomo naročilo stornirali,
  • če naročite  več artiklov in bo čakalna doba za nekatere daljša kot za druge, vam bomo skušali artikle, ki so na zalogi, poslati takoj, ostale pa potem, ko bodo na zalogi; v tem primeru vam bomo morebitni strošek dostave zaračunali le pri prvi pošiljki, za kasnejše pošiljke pa bomo strošek dostave nosili mi,
  • če bo čakalna doba zelo dolga, vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali o ažurnih podatkih o predvideni dobavi; če se vmes kadarkoli naveličate  čakanja, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila in dostavili ostale artikle ali pa naročilo stornirali,
  • artikel lahko tudi zamenjate s primerljivim.

Za dostavo paketa poskrbi GLS, običajno naslednji delovni dan od dneva odpreme. Ob odpremi pošiljke boste prejeli obvestilo, da smo artikle že poslali na pot. Po elektronski pošti ali SMS sporočilu takrat prejmete tudi številko vašega paketa.

Za vse dodatne informacije nas pokličite na 041 68 57 57 ali pošljite elektronsko pošto.


Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!