Kategorije

Postopek nakupa

Pri nakupovanju se uporablja virtualna nakupovalna košarica.

Izdelke se v košarico dodaja s pomočjo nakupovalne košarice pri vsakem izdelku.

Če želite izbrane izdelke videti, spremeniti njihove količine oz. jih odstraniti iz nakupovalne košarice, se premaknite na stran "V košarico".

Ob zaključenem  popravljanju količin izdelkov in vašega izbora le-teh v košarici, pritisnite gumb "Poglej v košarico", v kolikor želite izbrane izdelke kupiti.

Če želite izprazniti nakupovalno košarico, pritisnite gumb "Poglej v košarico" in pritisnite gumb s križcem pri izdelku, ki ga želite odstraniti (skrajno desno).

Najprej vnesite svoje podatke, ki bodo prikazani na računu. V kolikor želite dostavo naročenih izdelkov na drug naslov, prosimo, da na dnu strani označite polje "Naslov za dostavo je drugačen". Na naslednji strani boste vnesli naslov za dostavo. Nato izberete način pošiljanja izdelkov. Na naslednji strani izberete način plačila naročenih izdelkov. V zadnjem koraku, na strani "Oddaj naročilo",  pa vaše naročilo dokončno zaključite. Za oddajo naročila pritisnete gumb "Oddaj naročilo". V kolikor je bilo naročilo uspešno oddano, Vam sistem na Vaš e-mail naslov pošlje kopijo naročila. V kolikor želite karkoli popraviti, uporabite gumb "Nazaj".

S potrditvijo naročila kupec potrjuje, da se strinja s pogoji poslovanja.

 

 

 


Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!