Kategorije

Erotična trgovina Intimna.si

Intimna.si je erotična trgovina s dolgoletno tradicijo, saj njeni začetki segajo v davno leto 2005. Erotična trgovina oz po domače Sex shop je trgovina v kateri lahko najdete najrazličnejše erotične pripomočke za moškeženske in pare.

Naša erotična trgovina vam ponuja izdelke kvalitetnih proizvajalcev in različnih cenovnih razredov, ki jih odlikuje pestra izbira. Najdete vrsto klasičnih erotičnih igračk, kot so masturbatorjivibratorjivaginalne kroglicesex lutke ter obročki in podaljški za penis, nudimo tudi analne igračke, kot so analni čepivibratorji in dildikroglice ter stimulatorji prostate. A to ni vse, najdejo se tudi erotična oblačila, lubrikantikondomi in celo erekcijske tabletke.

Poskrbljeno je tudi za bolj izkušene ljudi oz. tiste s specifičnim okusom in sicer vam je na voljo veliko BDSM opremebičišeškalnikimaskeovratnicegagivrvilisice in drugi pripomočki za prevezovanje in privezovanje.

Pestra izbira pripomočkov v naši erotični trgovini nakazuje, da to niso več le igračke za krajšanje časa, temveč temeljne sestavine dobre spolnosti, za katere so nujno potrebni: dobra erekcijaodličen orgazem in potešenost!

Vljudno vas vabimo k nakupu in smo vam pri tem pripravljeni pomagati. Lahko nas kontaktirate preko telefona ali email, napisali pa smo vam tudi nekaj člankov, s katerimi vam pomagamo premagati strah in vstopiti v svet spolnih užitkov z uporabo erotičnih pripomočkov. 


Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!