Kategorije

Krema za spolno moč ON

Rok dobave:28.2.

Sensuva

Krema On je narejena za vse moške, ki si želijo na naraven način pridobiti močnejše in boljše erekcije. 

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

21,90 €

31,90 €

-10,00 €

Klinične študije dokazujejo, da krema On povečuje raven spolno moč pri kar 98,8% moških! Krema ON je povsem naraven proizvod. Med sestavine kreme spada tudi dehidroepiandrosteron (DEHA), ki je v najstniških letih količinsko najobilnejši steroidni hormon v telesu, z leti pa začne nenehno upadati. Ljudje, ki jemljejo omenjen hormon pravijo, da imajo več energije, bolje spijo, neprimerno pa se izboljšata tudi kakovost spolnosti in spanja. Krema ON vsebuje tudi jagode Saw Palmetta, ki se zaradi svojega odličnega učinka na zdravje prostate sicer uporabljajo za izdelavo zdravil. Ekstrakt tropske rastline Tribulus terrestris je znan po tem, da povečuje spolno moč, medtem ko je maca čudežna visokogorska rastlina, ki po zaslugi glukozinolatov izboljšuje plodnost.

Poleg močnejših in dolgotrajnejših erekcij boste v 2-3 tednih opazili tudi večjo mišično maso in veliko večjo vitalnost vašega celotnega telesa!

Z uporabo kreme ON moški poročajo o ponovnem izkustvu jutranje erekcije, ki je enaka kot v srednješolskih dneh!

Navodila za uporabo:

Da bi dosegli kar najboljše rezultate, nanesite kremo enkrat dnevno. Majhno količino kreme nanesite na čisto in suho kožo, kjer niste poraščeni, na primer na notranjo stran rok ali na zadnjo stran stegen. Kremo nežno vmasirajte v kožo ter jo 30 minut pred spolnim odnosom ponovno nanesite na isto mesto. Za najvidnejši učinek kremo uporabljajte vsaj 30-60 dni. 

Vsebina:

- 59 ml

Vsebina59 ml

Napiši mnenje

Krema za spolno moč ON

Krema za spolno moč ON

Krema On je narejena za vse moške, ki si želijo na naraven način pridobiti močnejše in boljše erekcije. 

Path: > > > > Krema za spolno moč ON

Sorodni izdelki

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!