Kategorije

Sprej za zakasnitev orgazma Cobeco Delay Približaj

Sprej za zakasnitev orgazma Cobeco Delay

Cobeco Pharma

Včasih je lahko prevelika vzburjenost pred tegoba kot prednost!

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

18,90 €

Poskrbite, da se ne bo tudi vam dogajalo tisto kar mnogim moškim preprečuje, da bi postali idealni ljubimci: prehiter orgazem pri katerem vaša partnerka ostane nepotešena.

Slednja je tegoba mnogih moških, zato so se pri uveljavljenem podjetju Cobeco odločili pomagati vsem nesrečnikom z omenjeno težavo in tako trg razveseljujejo s sprejem za zakasnitev orgazma. Z njim lahko moški nekoliko odložijo ejakulacijo in tako poskrbijo, da seks traja dlje ter se konča z nagrajujočim izidom za oba partnerja!

Vsebina15 ml

Napiši mnenje

Sprej za zakasnitev orgazma Cobeco Delay

Sprej za zakasnitev orgazma Cobeco Delay

Včasih je lahko prevelika vzburjenost pred tegoba kot prednost!

Path: > > > Sprej za zakasnitev orgazma Cobeco Delay

Sorodni izdelki

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!
function checkOffset() { if($('.banner__widget').offset().top + $('.banner__widget').height() >= $('#footer').offset().top - 10) $('.banner__container').css('display', 'none'); if($(document).scrollTop() + window.innerHeight < $('#footer').offset().top) $('.banner__container').css('display', 'block'); // restore when you scroll up $('.banner__widget').text($(document).scrollTop() + window.innerHeight); } $(document).scroll(function() { checkOffset(); }); const showMsg = localStorage.getItem('showMsg'); $('.widget__close').on('click', function(e) { $('.banner__container').remove(); localStorage.setItem('showMsg', 'false'); }); if(showMsg === 'false'){ $('.banner__container').remove(); }