Kategorije

Vaginalne kroglice Trainer

Tickler

Odlične kroglice za začetnike pri izvajanju keglovih vaj!

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

21,00 €

Vaginalne kroglice Trainer so ergonomsko oblikovan pripomoček za izvajanje keglovih vaj s katerimi se lahko utrdi mišice medeničnega dna ter poskrbi za večjo čvrstost nožnice in boljše orgazme. Narejene so iz telesu prijaznega silikona, ki zlahka poskrbi za vaš užitek.

Izvajanje keglovh vaj priporočajo ginekologi in drugi zdravstveni strokovnjaki, saj pomagajo učvrstiti nožnične mišice po rojstvu, izboljšajo nadzor nad vagino in preprečujejo uhajanje urina, prispevajo pa lahko tudi k močnejšim orgazmom!

Vstavi se jih tako, da jih v nožnico porinete do najgloblje možne točke (pri tem raje uporabite lubrikant na vodni osnovi) do katere vam je še udobno, nato pa začnite z izvajanjem vaj. V sebi jih imate lahko med delom, telovadbo ali kakšno drugo aktivnostjo, saj začnejo mišice, ki jih želite s kroglicami okrepiti, delovati takoj ob vstavitvi.

Vaginalne kroglice so narejene iz telesu prijaznega mehkega silikona, ki je tudi izjemno gladek in lahek, zato tehtajo le 32 g in so kot nalašč za začetnike. Njihova celotna dolžina obsega 10 cm, prijetno ozek pa je tudi njihov obseg, zaradi česar je kroglice lažje obdržati na mestu

Višina3,1 cm
Širina2,6 cm
Dolžina10 cm
Teža32 g
Material Silikon

Napiši mnenje

Vaginalne kroglice Trainer

Vaginalne kroglice Trainer

Odlične kroglice za začetnike pri izvajanju keglovih vaj!

Path: > > > > Vaginalne kroglice Trainer

Sorodni izdelki

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!