Kategorije

Vibrator Doppio 2.0

BeauMents

Vibrator za sofisticirane ljudi, ki si želijo več!

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

126,90 €

Vibrator za sofisticirane ljudi, ki si želijo več!

Vibrator Doppio 2.0 z žametno mehko površino v inovativnem in ergonomičnem dizajnu je primeren tako za posameznike kot pare. 

Vibrator s kar tremi tihimi motorji delovanje je opremljen z daljinskim upravljalnikom, ki vam daje popoln nadzor nad to igračko, igra pa je tako še lažja. Motorje igračke lahko nadzirate in jih tako uporabljate skupaj ali ločeno, obenem pa lahko izbirate med 10 načini vibriranja. Na vsaki strani vibratorja sta dve roki v katerih sta dva motorja, tretji pa je v sredinskem oziroma glavnem delu. Motorje lahko upravljate po želji ter kakšnega celo izklopite.

Vibrator se polne s priloženim USB priključkom, zraven pa je priložena celo torbica v katero ga lahko pospravite ter si tako zagotovite še večjo diskretnost.

Širina0,9-1,9 cm
Dolžina13 cm
Material Silikon

Napiši mnenje

Vibrator Doppio 2.0

Vibrator Doppio 2.0

Vibrator za sofisticirane ljudi, ki si želijo več!

Path: > > > Vibrator Doppio 2.0

Sorodni izdelki

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!
function checkOffset() { if($('.banner__widget').offset().top + $('.banner__widget').height() >= $('#footer').offset().top - 10) $('.banner__container').css('display', 'none'); if($(document).scrollTop() + window.innerHeight < $('#footer').offset().top) $('.banner__container').css('display', 'block'); // restore when you scroll up $('.banner__widget').text($(document).scrollTop() + window.innerHeight); } $(document).scroll(function() { checkOffset(); }); const showMsg = localStorage.getItem('showMsg'); $('.widget__close').on('click', function(e) { $('.banner__container').remove(); localStorage.setItem('showMsg', 'false'); }); if(showMsg === 'false'){ $('.banner__container').remove(); }