Kategorije

Čistilec erotičnih igračk Fifty Shades Približaj

Čistilec erotičnih igračk Fifty Shades

Rok dobave:17.7.

Fifty Shades of Grey

Redno jih čistite in poskrbite za dolgo življenjsko dobo igračk!

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

8,90 €

S pomočjo čistilca za igračke Fifty Shades boste lahko v svojih intimnih igricah uživali kar najdlje, saj boste z rednim čiščenjem igračk močno podaljšali njihovo življenjsko dobo. Čistilec, ki prihaja iz uradne kolekcije z imenom 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica znane uspešnice, E.L. James, uporabljajte pred in po uporabi igračke.

Izdelek je preprost za uporabo, saj ga na igračko iztisnete le kanček, nato pa ga obrišete s pomočjo vlažne krpe ali pa ga splaknete pod tekočo vodo in pustite, da se posuši po naravni poti.

Sestavine: voda, blag alkohol, čajevec, čajevec Leptospermum Petersonii, sivka, decil glukozid, polisorbat 40.

Vsebina100 ml

Napiši mnenje

Čistilec erotičnih igračk Fifty Shades

Čistilec erotičnih igračk Fifty Shades

Redno jih čistite in poskrbite za dolgo življenjsko dobo igračk!

Path: > > > > Čistilec erotičnih igračk Fifty Shades

Sorodni izdelki

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!
function checkOffset() { if($('.banner__widget').offset().top + $('.banner__widget').height() >= $('#footer').offset().top - 10) $('.banner__container').css('display', 'none'); if($(document).scrollTop() + window.innerHeight < $('#footer').offset().top) $('.banner__container').css('display', 'block'); // restore when you scroll up $('.banner__widget').text($(document).scrollTop() + window.innerHeight); } $(document).scroll(function() { checkOffset(); }); const showMsg = localStorage.getItem('showMsg'); $('.widget__close').on('click', function(e) { $('.banner__container').remove(); localStorage.setItem('showMsg', 'false'); }); if(showMsg === 'false'){ $('.banner__container').remove(); }