Kategorije

Analni čep Fifty Shades

Fifty Shades of Grey

10,8 cm analni čep iz silikona. 

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

19,90 €

S tem majhnim silikonskim analnim čepom lahko raziščete še nedotaknjene erogene cone in uživate v čutnem raziskovanju novih užitkov. Čep je ravno pravšnje velikosti za začetnike, z njim pa lahko odkrijete nova in vznemirljiva doživetja ter izboljšate svojo spalnično izkušnjo.

Čep je trden pa vendar vseeno upogljiv, zaradi česar zagotavlja izredno udobje in omogoča zadovoljujočo stimulacijo. Narejen je iz silikona in idealen za analno eksperimentiranje in začetniške igrice. Njegova ozka konica in širši zgornji del sta popolno oblikovana za postopno raziskovanje analnih razsežnosti, zaradi česar bo vaša prva izkušnja z vašo ali partnerjevo erogeno ceno izjemno prijetna in zelo zadovoljujoča.

Čep je vodoodporen in upogljiv in ne vsebuje ftalatov in lateksa Analni čep bo z lahkoto spolzel v vas ter z vsakim gibom ljubkoval vaše notranje erogene cone in okrepil vaš spolni užitek in posledično tudi celotno spolno izkušnjo. Na vrhu analnega čepa je naprstna zanka, ki omogoča preprosto uporabo in preprečuje, da bi se čep premaknil na neželeno mesto, poleg tega pa vam zanka omogoča tudi popoln nadzor nad draženjem erogene cone.

Za posebno dobra občutja skušajte eksperimentirati in čep obračajte, zvijajte in nežno suvajte v želeno erogeno ceno. Ženske lahko analni čep nosijo med spolnim odnosom, kar bo okrepilo tako njena kot partnerjeva občutja ter polepšalo njen drget in še okrepilo ozkost njene vagine. Moški lahko s čepom izkusijo čudovito masažo prostate ter še boljši orgazem.

Tako moški kot ženske bodo s čepom uživali v boljših orgazmih, ki bodo posledica tesnega krčenja mišic okoli analnega čepa med orgazmom. Za kar največji užitek, čep in mesto, kamor ga mislite vstaviti pred uporabo namažite z lubrikantom, saj bo tako čep lažje zdrsnil v vas ter posledično tudi nudil kar najboljše občutke med uporabo. Skupaj z njim ne uporabljajte silikonskih lubrikantov, saj lahko slednji zaradi sestave čepa, poškodujejo njegovo površino.

Izdelek, ki ga dobite skupaj s hranilno vrečico, je del kolekcije z imenom 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica znane uspešnice, E.L. James. Pripomoček je idealno erotično darilo za vse, ki obožujejo razvpito knjigo z naslovom Petdeset odtenkov sive.

Širinaobseg 8,3 cm
Dolžina10,8 cm, vstavljive 8 cm
Material Silikon

Napiši mnenje

Analni čep Fifty Shades

Analni čep Fifty Shades

10,8 cm analni čep iz silikona. 

Path: > > > > Analni čep Fifty Shades

Sorodni izdelki

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!
function checkOffset() { if($('.banner__widget').offset().top + $('.banner__widget').height() >= $('#footer').offset().top - 10) $('.banner__container').css('display', 'none'); if($(document).scrollTop() + window.innerHeight < $('#footer').offset().top) $('.banner__container').css('display', 'block'); // restore when you scroll up $('.banner__widget').text($(document).scrollTop() + window.innerHeight); } $(document).scroll(function() { checkOffset(); }); const showMsg = localStorage.getItem('showMsg'); $('.widget__close').on('click', function(e) { $('.banner__container').remove(); localStorage.setItem('showMsg', 'false'); }); if(showMsg === 'false'){ $('.banner__container').remove(); }