Kategorije

Rabbit vibrator Oh My - Fifty Shades Darker

Fifty Shades of Grey

Vodoodporen rabbit vibrator uveljavljene znamke Fifty Shades Darker. 

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

99,90 €

Rabbit vibrator Fifty Shades Darker je narejen iz mehkega silikon, ki prekriva njegovo celotno površino in ob dotiku zagotavlja čudovito mehkobo in gladkost, še lepše pa polzi v in iz nožnice.

S svojo 25,4 cm dolžino (15,2 cm vstavljive) lepo zapolni nožnico, istočasno pa draži tudi klitoris. Uporablja se lahko tudi na mokrih površinah, saj je vodoodporen, z le enim 120-minutnim USB polnjenjem pa zdrži kar do 60 minut istočasne uporabe. 

Med njegovo uporabo vam tako ne bo hvaležen le klitoris, temveč tudi nožnica, ki bo ob 8 vibracijskih vzorcih in 12 hitrosti zagotovo kar drhtela od užitka. Za nameček je njegova preprosta oblika tudi kot nalašč za začetnike pri uporabi erotičnih igračk, ki jih bo zagotovo navdušila moč tega dvo-motornega pripomočka. In še najboljše: poleg tega, da je vibratorju priložen tudi črn žametni mošnjiček, se pripomoček ponaša tudi s funkcijo zaklepanja s pomočjo katere boste lahko tudi na potovanjih brez skrbi, da bi se vibrator nenadoma vklopil. 

"Občutek je preprosto edinstven in natanko to na kar čakam že od začetka draženja. Oh, ta občutek polnosti... usločim hrbet in se naježim od užitka." - Anastasia Steele 

Izdelek je del uradne kolekcije z imenom Fifty Shades Darker, ki jo je odobrila sama avtorica omenjene knjižne uspešnice, E.L. James.

Širina obseg 12,1 cm
Dolžina 25,4 cm (vstavljive 15,2 cm)
Vsebina rabbit vibrator, žameten hranilni mošnjiček
Material Silikon

Napiši mnenje

Rabbit vibrator Oh My - Fifty Shades Darker

Rabbit vibrator Oh My - Fifty Shades Darker

Vodoodporen rabbit vibrator uveljavljene znamke Fifty Shades Darker. 

Path: > > > > Rabbit vibrator Oh My - Fifty Shades Darker

Sorodni izdelki

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!