Kategorije

Vibrator Fonzie

Feelztoys

Vibrator Fonzie je narejen za stimulacijo g-točke in stimulacijo klitorisa...

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

27,90 €

31,90 €

-4,00 €

Vibrator Fonzie je narejen za stimulacijo g-točke in stimulacijo klitorisa. S svojimi sedmimi nastavitvami vibracij vas bo zagotovo popeljal v ekstazo užitkov. Vibrator je vodoodporen tako, da ga lahko uporabite tudi pod tušem. 

Igračke znanega proizvajalca Feelz Toys so narejene iz 100% medicinskega silikona. Materiala, ki je zelo razširjen v drugih industrijah kot so medicina, prehrambena industrija,… 

Silikon poskrbi za naraven občutek, saj posnema mehkobo kože, prav tako pa se hitro ogreje, ter ostane topel dlje kot ostali materiali. Medicinski silikon je brez vonja in okusa, ne vsebuje mehčalcev materialov, prav tako pa ni porozen tako da ga z lahkoto očistite. Še boljše je to da ne povzroča alergijskih reakcij in ga z lahkoto umijete v topli vodi, lahko pa dodate tudi kapljico blagega mila. 

Igrače proizvajalca Feelz Toys so inovativne, okolju prijazne in varne. Vsi produkti imajo certifikat CE in izpolnjujejo vse RoHS smernice. 

Uporabljate samo lubrikante na vodni osnovi, saj lahko lubrikanti na silikonski osnovi poškodujejo vašo najljubšo igračko. 

Lastnosti:

  • napajanje. baterijsko (2 x AAA, niso priložene)
Širina 3,5 cm
Dolžina 16 cm
Material Silikon

Napiši mnenje

Vibrator Fonzie

Vibrator Fonzie

Vibrator Fonzie je narejen za stimulacijo g-točke in stimulacijo klitorisa...

Path: > > > > Vibrator Fonzie

Sorodni izdelki

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!