Kategorije

Stimulator prostate Glide Nexus

Nexus

Nexus Glide je moški analni stimulator, ki ponuja odlično stimulacijo...

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

38,10 €

Nexus Glide je moški analni stimulator, ki ponuja odlično stimulacijo. Ko telo v notranjosti razvaja vašo P-točko, kroglica na zunanji strani masira in stimulira vaš presredek. Tak način stimulacije privede do močnega orgazma.

Kako uporabljati Nexus Glide?

Prva in najpomembnejša stvar je, da se sprostite. Ker anus ne proizvede dovolj vlažnosti za prijetno in neboleče vstavljanje stimulatorja je pomembno, da nanesemo tanek sloj lubrikanta na zadnjično odprtino in nekaj direktno na stimulator. Ta proces naj bo počasen, da se telo res sprosti in naj traja tudi  do 15 minut.

Počasi vstavite stimulator Nexus v anus in ne pozabite, če vaše mišice ne bodo sproščene ne boste mogli vstaviti stimulatorja. Ko boste popolnoma vstavili stimulator v anus se sprostite in nekako 10 minut počakajte, da se anus stimulatorja privadi in ga sprejme.

Položite roko na trehuh in pričnite z globokim dihanjem. Počasi začnite krčiti analne mišice in z stimulatorjem pričnite stimulirati prostato. Seveda med tem lahko z roko stimulirate tudi penis a pred orgazmom nehajte.

Prepustite, da vas stimulator privede do močnega orgazma.

 

 

Lastnosti:

-dimenzije: 11,5 x do 3cm

Napiši mnenje

Stimulator prostate Glide Nexus

Stimulator prostate Glide Nexus

Nexus Glide je moški analni stimulator, ki ponuja odlično stimulacijo...

Path: > > > Stimulator prostate Glide Nexus

Sorodni izdelki

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!