Kategorije

Stimulator prostate Gyro Nexus

Nexus

Nexus Gyro je stimulator moške točke G, ki je izdelan tako, da si njegov uporabnik s stimulacijo točke G priskrbi pot do orgazma...

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

63,60 €

Nexus Gyro je stimulator moške točke G, ki je izdelan tako, da si njegov uporabnik s stimulacijo točke G priskrbi pot do orgazma. Izdelan je iz udobnega in mehkega medicinskega silikona.

Nexus Gyro je odlično prilagodljiva luksuzna silikonska analna igračka za prostoročno igro, ki ji ni para. Izdelan je iz zelo mehkega silikona, ki zagotavlja dodatno udobje in fleksibilnost.

Gyro izrabi uporabnikovo gibanje za stimulacijo analnega kanala in masažo prostate. Kroglični podstavek omogoča, da Gyro ostane na svojem mestu in pušča uporabniku proste roke, da se lahko prepusti še ostalim seksualnim fantazijam. Namenjen moškim in ženskam, ki so vajeni analne stimulacije.

 

Lastnosti:

- dimenzije: 10 x do 3,7cm

- obseg: 6cm
- material: Medicinski silikon

Priporočamo uporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Kako uporabljati Nexus?

Prva in najpomembnejša stvar je, da se sprostite. Ker anus ne proizvede dovolj vlažnosti za prijetno in neboleče vstavljanje stimulatorja je pomembno, da nanesemo tanek sloj lubrikanta na zadnjično odprtino in nekaj direktno na stimulator. Ta proces naj bo počasen, da se telo res sprosti in naj traja tudi  do 15 minut.

Počasi vstavite stimulator Nexus v anus in ne pozabite, če vaše mišice ne bodo sproščene ne boste mogli vstaviti stimulatorja. Ko boste popolnoma vstavili stimulator v anus se sprostite in nekako 10 minut počakajte, da se anus stimulatorja privadi in ga sprejme.

Položite roko na trehuh in pričnite z globokim dihanjem. Počasi začnite krčiti analne mišice in z stimulatorjem pričnite stimulirati prostato. Seveda med tem lahko z roko stimulirate tudi penis a pred orgazmom nehajte.

Prepustite, da vas stimulator privede do močnega orgazma.

Napiši mnenje

Stimulator prostate Gyro Nexus

Stimulator prostate Gyro Nexus

Nexus Gyro je stimulator moške točke G, ki je izdelan tako, da si njegov uporabnik s stimulacijo točke G priskrbi pot do orgazma...

Path: > > > Stimulator prostate Gyro Nexus

Sorodni izdelki

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!