Kategorije

Nexus Silo Približaj

Stimulator prostate Silo Nexus

Nexus

Lepo oblikovan Nexus Silo, igrača za masažo ...

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

44,50 €

Končno, analni čep za prostato z razliko. Lepo oblikovan Nexus Silo, igrača za masažo, ki hkrati z masiranjem G-točke, nudi tudi stimulacijo zunanje mišice zapiralke z najbolj možnim podaljšanjem orgazma. Njegova edinstvena in enostavna oblika je zagotovljen hit, ki se lepo prilega telesu. Narejen je iz razkošnega medicinskega visokokakovostnega silikona.

Obvezen za vsako moško kolekcijo"igrač". 

Lastnosti:

- dimenzije: 9 x do 4,3cm

Kako uporabljati Nexus?

Prva in najpomembnejša stvar je, da se sprostite. Ker anus ne proizvede dovolj vlažnosti za prijetno in neboleče vstavljanje stimulatorja je pomembno, da nanesemo tanek sloj lubrikanta na zadnjično odprtino in nekaj direktno na stimulator. Ta proces naj bo počasen, da se telo res sprosti in naj traja tudi  do 15 minut.

Počasi vstavite stimulator Nexus v anus in ne pozabite, če vaše mišice ne bodo sproščene ne boste mogli vstaviti stimulatorja. Ko boste popolnoma vstavili stimulator v anus se sprostite in nekako 10 minut počakajte, da se anus stimulatorja privadi in ga sprejme.

Položite roko na trehuh in pričnite z globokim dihanjem. Počasi začnite krčiti analne mišice in z stimulatorjem pričnite stimulirati prostato. Seveda med tem lahko z roko stimulirate tudi penis a pred orgazmom nehajte.

Prepustite, da vas stimulator privede do močnega orgazma.

Napiši mnenje

Stimulator prostate Silo Nexus

Stimulator prostate Silo Nexus

Lepo oblikovan Nexus Silo, igrača za masažo ...

Path: > > > Stimulator prostate Silo Nexus

Sorodni izdelki

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!