Kategorije

Sprej Superhero Približaj

Sprej Superhero

Rok dobave:10.7.

Pjur

Za moške, ki si želijo zdržati dlje!

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

18,90 €

Sprej Superhero znamke pjur® je izdelan posebej za moške, ki si želijo v postelji zdržati dlje in tako postati tudi boljši ljubimci. Po poročanju naših uporabnikov lahko sprej prepreči prezgodnjo ejakulacijo in podaljša intimni užitek, kot najboljšo stvar pri tem pa so navedli, da lahko izdelek uporabljate s kondomom in to prav vsak dan! Prav tako je sprej telesu zelo prijazen, saj ne vsebuje benzokaina ali lidokaina, poleg tega pa je tudi dermatološko testiran.

**Čas začetka delovanja, trajanje delovanja, velikost učinka in vpliv na spolno življenje ter samozavest so odvisni od primera do primera. Ni nujno, da boste ob uporabi izdelka Superhero lahko v postelji zdržali dlje ali postali boljši ljubimci, kakor tudi ni nujno, da bo izdelek preprečil prezgodnjo ejakulacijo in podaljšal vaš intimni užitek. Prav tako so učinki na osebno srečo ali na medsebojne odnose zgolj posledica drugih učinkov.

Vsebina20 ml

Napiši mnenje

Sprej Superhero

Sprej Superhero

Za moške, ki si želijo zdržati dlje!

Path: > > > > Sprej Superhero

Sorodni izdelki

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!
function checkOffset() { if($('.banner__widget').offset().top + $('.banner__widget').height() >= $('#footer').offset().top - 10) $('.banner__container').css('display', 'none'); if($(document).scrollTop() + window.innerHeight < $('#footer').offset().top) $('.banner__container').css('display', 'block'); // restore when you scroll up $('.banner__widget').text($(document).scrollTop() + window.innerHeight); } $(document).scroll(function() { checkOffset(); }); const showMsg = localStorage.getItem('showMsg'); $('.widget__close').on('click', function(e) { $('.banner__container').remove(); localStorage.setItem('showMsg', 'false'); }); if(showMsg === 'false'){ $('.banner__container').remove(); }