Kategorije

Hydromax X30

Bathmate

Hydromax je novejša in močnejša različica vodne črpalke Bathmate in predstavlja revolucionarno novost na področju hidrotehnologije za zdravje in povečanje vašega penisa. Črpalka Hydromax vam nudi "fitnes za penis", saj je izdelana z namenom, da tako kot vse druge mišice v vašem telesu, tudi penis ohranite v odlični formi.

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

114,00 €

153,90 €

-39,90 €

Hydromax izboljša vaše spolno zdravje, poveča vzdržljivost, utrdi erekcije in poveča intenzivnost orgazma in ejakulacije. Predstavlja popolno vadbo za penis, ki omogoča takojšnji napredek in dolgoročne rezultate, saj z redno uporabo preventivno ukrepate proti morebitni erektilni motnji. Vodna črpalka dokazano pomaga tudi pri odpravljanju erektilne disfunkcije, prezgodnje ejakulacije in celo Peyronijeve bolezni (ukrivljenost penisa).

Hydromax ni le pripomoček, ki bo ohranil vaš penis v odlični formi še na stara leta, ampak vam ponuja tudi udobno, varno in naravno metodo za povečanje penisa. Ob uporabi vodne črpalke lahko pričakujete povečanje tako obsega kot tudi dolžine penisa, vendar pa se je pri tem potrebno zavedati, da je ta črpalka primerna le za penise do dolžine 18 cm in širine 4,7 cm

Hydromax omogoča vsem zadovoljnim uporabnikom navadne Bathmate črpalke, da z novo tehnologijo dosežejo še več!

Sile, ki delujejo na penis, so pri Hydromax vodni erekcijski črpalki za 35% bolj intenzivne kot pri klasični Bathmate erekcijski črpalki. Zahvala gre edinstveni novi hidrotehnologiji in novemu sistemu gumijastega dela črpalke, ki omogočata boljše in hitrejše rezultate.

Prenovljen gumijasti del črpalke vključuje tudi mehko notranjost in je dodatno podprt, kar močno zmanjša pritisk na predel pelvisa in mod ter poveča udobje. Ker je svetel del gume snemljiv, je zdaj čiščenje veliko lažje. Vrtljiv gumijasti del omogoča rotacijo za 360 stopinj ter prilagoditev kota glede na uporabo črpalke v kadi ali pod tušem.

Z novo hidrotehnologijo ventila boste zdaj pod tušem brez težav napolnili črpalko le z eno roko, nov sistem pa vam bo olajšal tudi nameščanje in uporabo. Merilo na črpalki ponuja boljšo vidljivost in natančnejše spremljanje rezultatov, medtem ko zrnata plastična struktura materiala na zgornjem in spodnjem delu črpalke zagotavljata boljši oprijem.

Za zdravje in povečanje penisa je priporočena uporaba 3-6 krat na teden po 15 minut dnevno (3 krat zaporedoma po 5 minut).

Pa si poglejmo kako deluje:

Penis je narejen iz treh glavnih komor, dve večji erektilni komori (Corpora Cavernosa) in manjše komore, ki leži pod dvema Corpora Cavernosa, skozi katero se urinira in ejakulira (Corpus Spongisum). 

Da pride do erekcije, možgani izločajo hormon, ki pošilja kri v penis in polni erektilno tkivo. Ko kri zapolni vso tkivo, pride do erekcije. Zdaj se lahko Corpora Cavernosa napolni le do trenutne velikosti vašega penisa. Dobra novica pa je... Vaša Corpora Cavernosa je lahko z uporabo Hydromax pripomočka, večja in močnejša

S pogostejšo uporabo Hydromax črpalke se bodo komore povečevale in sprejemale večjo količino krvi - pravzaprav je to fitnes za penis. Črpalka Hydromax je izdelana z namenom, da se z minimalno silo stiskanja doseže maksimalno silo razširitve, z minimalnim občutkom nelagodja. Več kot je vode izločene, bolj se penis razširi in večje sile vakuma delujejo na penis.

Opombe: Pred uporabo si pobrijte sramne dlake, saj boste tako dosegli popoln vakuum za črpanje.

Kakšna je razlika v primerjavi z zračno erekcijsko črpalko?

Konvencionalne zračne črpalke delujejo po principu spužve, kar pomeni, da se penis ne poveča sorazmerno (npr: poveča se dolžina kožice in ne celoten penis), Hydromax pa je napolnjen z vodo in sile delujejo enakomerno vzdolž celotnega penisa. Sile, ki delujejo na penis, so pri Hydromax vodni erekcijski črpalki za 337,5% bolj intenzivne kot pri klasični zračni erekcijski črpalki.

Ali ima kakšne stranske učinke?

Nezaželenih stranskih učinkov pri Hydromax erekcijski črpalki ni. Poleg povečane želje po spolnosti, večje vzdržljivosti, trših erekcij in zvišane intenzivnosti orgazma in ejakulacije, je lahko z redno vadbo tudi vaš penis večji in debelejši.  

Širinaza penise do širine 4,7 cm
Dolžinaza penis do dolžine 18 cm

Napiši mnenje

Hydromax X30

Hydromax X30

Hydromax je novejša in močnejša različica vodne črpalke Bathmate in predstavlja revolucionarno novost na področju hidrotehnologije za zdravje in povečanje vašega penisa. Črpalka Hydromax vam nudi "fitnes za penis", saj je izdelana z namenom, da tako kot vse druge mišice v vašem telesu, tudi penis ohranite v odlični formi.

Sorodni izdelki

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!