Kategorije

Hydromax X20

Bathmate

Črpalka za vse, ki bi radi povečali in okrepili svoj penis, saj se prilega moškim z dolžino penisa do 12,5 cm in širino do 4,5 cm. 

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

99,00 €

124,00 €

-25,00 €

Hydromax izboljša vaše spolno zdravje, poveča vzdržljivost, utrdi erekcije in poveča intenzivnost orgazma in ejakulacije, sedaj pa je na voljo tudi v nekoliko manjši različici za tiste, ki jih mati narava že sama po sebi ni obdarila z velikim korenjakom.
 
Predstavlja popolno vadbo za penis, ki omogoča takojšnji napredek in dolgoročne rezultate, z redno vadbo pa lahko celo ukrepate proti morebitni erektilni motnji. Vodna črpalka dokazano pomaga tudi pri odpravljanju erektilne disfunkcije, prezgodnje ejakulacije in celo Peyronijeve bolezni (ukrivljenost penisa).
Hydromax ni le pripomoček, ki bo ohranil vaš penis v odlični formi še na stara leta, ampak vam ponuja tudi udobno, varno in naravno metodo za povečanje penisa. Ob uporabi vodne črpalke lahko pričakujete povečanje tako obsega kot tudi dolžine penisa, vendar pa se je pri tem potrebno zavedati, da je ta črpalka primerna le za penise, ki v erekciji ne presegajo 12,5 cm dolžine in 4,5 cm širine - in verjemite, s pomočjo črpalke ne boste več dolgo ostali na teh cm!

Hydromax omogoča vsem zadovoljnim uporabnikom navadne Bathmate črpalke, da z novo tehnologijo dosežejo še več!

Opombe: Pred uporabo si pobrijte sramne dlake, saj boste tako dosegli popoln vakuum za črpanje.
 

Zakaj Hydromax deluje?

Sile, ki delujejo na penis, so pri Hydromax vodni erekcijski črpalki za 35% bolj intenzivne kot pri klasični Bathmate erekcijski črpalki. Zahvala gre edinstveni novi hidrotehnologiji in novemu sistemu gumijastega dela črpalke, ki omogočata boljše in hitrejše rezultate.

Prenovljen gumijasti del črpalke vključuje tudi mehko notranjost in je dodatno podprt, kar močno zmanjša pritisk na predel pelvisa in mod ter poveča udobje. Ker je svetel del gume snemljiv, je zdaj čiščenje veliko lažje. Vrtljiv gumijasti del omogoča rotacijo za 360 stopinj ter prilagoditev kota glede na uporabo črpalke v kadi ali pod tušem.

Z novo hidrotehnologijo ventila boste zdaj pod tušem brez težav napolnili črpalko le z eno roko, nov sistem pa vam bo olajšal tudi nameščanje in uporabo. Merilo na črpalki ponuja boljšo vidljivost in natančnejše spremljanje rezultatov, medtem ko zrnata plastična struktura materiala na zgornjem in spodnjem delu črpalke zagotavljata boljši oprijem.

Za zdravje in povečanje penisa je priporočena uporaba 3-6 krat na teden po 15 minut dnevno (3 krat zaporedoma po 5 minut).

Kako deluje?

Penis je narejen iz treh glavnih komor, dve večji erektilni komori (Corpora Cavernosa) in manjše komore, ki leži pod dvema Corpora Cavernosa, skozi katero se urinira in ejakulira (Corpus Spongisum).

Da pride do erekcije, možgani izločajo hormon, ki pošilja kri v penis in polni erektilno tkivo. Ko kri zapolni vso tkivo, pride do erekcije. Zdaj se lahko Corpora Cavernosa napolni le do trenutne velikosti vašega penisa. Dobra novica pa je... Vaša Corpora Cavernosa je lahko z uporabo Hydromax pripomočka, večja in močnejša.

S pogostejšo uporabo Hydromax črpalke se bodo komore povečevale in sprejemale večjo količino krvi - pravzaprav je to fitnes za penis. Črpalka Hydromax je izdelana z namenom, da se z minimalno silo stiskanja doseže maksimalno silo razširitve, z minimalnim občutkom nelagodja. Več kot je vode izločene, bolj se penis razširi in večje sile vakuma delujejo na penis.


Kakšna je razlika v primerjavi z zračno erekcijsko črpalko?

Konvencionalne zračne črpalke delujejo po principu spužve, kar pomeni, da se penis ne poveča sorazmerno (npr: poveča se dolžina kožice in ne celoten penis), Hydromax pa je napolnjen z vodo in sile delujejo enakomerno vzdolž celotnega penisa. Sile, ki delujejo na penis, so pri Hydromax vodni erekcijski črpalki za 337,5% bolj intenzivne kot pri klasični zračni erekcijski črpalki.

Ali ima kakšne stranske učinke?

Nezaželenih stranskih učinkov pri Hydromax erekcijski črpalki ni. Poleg povečane želje po spolnosti, večje vzdržljivosti, trših erekcij in zvišane intenzivnosti orgazma in ejakulacije, je lahko z redno vadbo tudi vaš penis večji in debelejši.

Širinado 4,5 cm
Dolžinado 12,5 cm

Napiši mnenje

Hydromax X20

Hydromax X20

Črpalka za vse, ki bi radi povečali in okrepili svoj penis, saj se prilega moškim z dolžino penisa do 12,5 cm in širino do 4,5 cm. 

Sorodni izdelki

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!