Kategorije

Črn analni čep s kristalčkom Anni

Diogol

Črn analni lep s kristalčkom znamke Swarovski.

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

23,90 €

Črn analni čep Anni je narejen iz aluminija, ki mu daje lep lesketajoči videz in elegantno obliko. Na spodnjem delu se ponaša z ljubkim kristalom znamke Swarovski, ki bo ob vstavitvi prikupno krasil vašo analno odprtino.

Z 2,5, 3 in 3 cm velikostjo med katerimi lahko izbirate, je primeren tako za začetnike kot tudi bolj izkušene uporabnike, njegova 100% hipoalergena površina pa bo poskrbela za gladko drsenje, poleg tega pa ga lahko zato uporabljate z vsemi lubrikanti, ne glede na njegovo osnovo.

Po uporabi ga preprosto operete z nekaj tople vode in milnice, nato pa je spet takoj pripravljen za uporabo!

Dolžina2,5, 3 ali 3,5 cm
Material Aluminij

Napiši mnenje

Črn analni čep s kristalčkom Anni

Črn analni čep s kristalčkom Anni

Črn analni lep s kristalčkom znamke Swarovski.

Path: > > > > Črn analni čep s kristalčkom Anni

Sorodni izdelki

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!
function checkOffset() { if($('.banner__widget').offset().top + $('.banner__widget').height() >= $('#footer').offset().top - 10) $('.banner__container').css('display', 'none'); if($(document).scrollTop() + window.innerHeight < $('#footer').offset().top) $('.banner__container').css('display', 'block'); // restore when you scroll up $('.banner__widget').text($(document).scrollTop() + window.innerHeight); } $(document).scroll(function() { checkOffset(); }); const showMsg = localStorage.getItem('showMsg'); $('.widget__close').on('click', function(e) { $('.banner__container').remove(); localStorage.setItem('showMsg', 'false'); }); if(showMsg === 'false'){ $('.banner__container').remove(); }