Kategorije

Vibrator s kamero Siime Eye

Svakom

Vibrator Siime Eye je posodobljena in izboljšana različica vibratorja Siime, ki vam lahko omogoči popolnoma nov vpogled v spolnost.

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

199,90 €

Vibrator Siime Eye znamke Svakom je izboljšana, nadgrajena in estetsko izpopolnjena različica vibratorja Siime, ki se ponaša celo z nagrado za dizajn The Golden Pin Design Award. Pohvali se lahko z brezžično kamero, ki jo lahko uporabite z WiFi-jem ter tako s popolnoma druge perspektive posnamete človeško telo in orgazem. Slike in video lahko za nameček tudi brezžično prenesete na računalnik, pametni telefon ali tablico!

Siime Eye ima tudi 4 majhne LED lučke, ki obkrožajo kamero ter omogočajo boljšo vidljivost, s pomočjo brezžične tehnologije in aplikacije, ki si jo naložite na telefon ali računalnik pa lahko v hipo posnamete celotno dogajanje v nožnici in ga preučite tudi na ekranu! Aplikacija omogoča popoln  nadzor nad videi in fotografijami, ki jih lahko po mili volji shranjujete na računalnik ali mobilnik. Maksimalen doseg razdalje, ki jo lahko pri tem naredite je do 30 metrov, najboljše pri tem pa je, da se lahko tako hkrati povežete z več kot enim mobilnikom ali računalnikom. 

Pri uporabi vibratorja lahko uživate tudi brez funkcije snemanja, saj ima kar 6 vibracijskih načinov, za nameček pa je tudi 100% vodoodporen, tih, polnljiv ter narejen iz telesu in okolju prijaznih materialov.

Prednosti izdelka:

  • vibrator z mikro notranjo brezžično kamero 
  • tihe vibracije
  • pametna funkcija
  • 100% vodoodporen
  • polnljiv
  • telesu in okolju prijazni materiali
  • čas uporabe: 2 uri
  • čas polnjenja: 2,5 ure
  • 400 mAh moč baterije
  • 5 + 1 vibracijska stopnja (vključno s pametno funkcijo)

Višina2,5 cm
Širina5,6 cm
Dolžina20,7 cm
Teža122,5 g
Material Silikon

Napiši mnenje

Vibrator s kamero Siime Eye

Vibrator s kamero Siime Eye

Vibrator Siime Eye je posodobljena in izboljšana različica vibratorja Siime, ki vam lahko omogoči popolnoma nov vpogled v spolnost.

Path: > > > > Vibrator s kamero Siime Eye

Sorodni izdelki

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!
function checkOffset() { if($('.banner__widget').offset().top + $('.banner__widget').height() >= $('#footer').offset().top - 10) $('.banner__container').css('display', 'none'); if($(document).scrollTop() + window.innerHeight < $('#footer').offset().top) $('.banner__container').css('display', 'block'); // restore when you scroll up $('.banner__widget').text($(document).scrollTop() + window.innerHeight); } $(document).scroll(function() { checkOffset(); }); const showMsg = localStorage.getItem('showMsg'); $('.widget__close').on('click', function(e) { $('.banner__container').remove(); localStorage.setItem('showMsg', 'false'); }); if(showMsg === 'false'){ $('.banner__container').remove(); }