Kategorije

Vibrator Jazzie

Fun Factory

Vibrator elegantne oblike z vrtljivim ročajem za vklop in izklop.

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

29,90 €

Vibrator Jazzie znamke Fun Factory ni le izjemno ugoden, temveč tudi kakovosten. Ta 17,8 cm pripomoček se lahko pohvali tudi z vrtljivim ročajem, ki omogoča hiter vklop in izklop izdelka ter enostavno uporabo.

Za njegovo delovanje potrebujete le dve AA bateriji, kar pomeni, da vam ne bo potrebno čakati, da se izdelek napolni preden ga lahko spet uporabljate. To lahko storite celo v vodi, saj je Jazzie tudi vodoodporen, kar pomeni, da je enostavno tudi njegovo čiščenje!

Pri njegovi 17,8 cm velikosti pride sestava iz medicinsko razgradljivega silikona še posebno dobro do izraza, saj je celotna površina izdelka popolnoma gladka in zato zagotavlja tudi prijetno penetracijo. Čeprav ima le eno vibracijsko stopnjo, je ta zelo zadovoljujoča, saj vibrator napaja tudi močan motorček. Z njim je užitek na dosegu vaše roke!

Opozorilo: za delovanje vibratorja potrebujete dve AA bateriji, ki nista priloženi.

Širinapremer 3 cm
Dolžina17,8 cm
Material Silikon

Napiši mnenje

Vibrator Jazzie

Vibrator Jazzie

Vibrator elegantne oblike z vrtljivim ročajem za vklop in izklop.

Path: > > > > Vibrator Jazzie

Sorodni izdelki

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!
function checkOffset() { if($('.banner__widget').offset().top + $('.banner__widget').height() >= $('#footer').offset().top - 10) $('.banner__container').css('display', 'none'); if($(document).scrollTop() + window.innerHeight < $('#footer').offset().top) $('.banner__container').css('display', 'block'); // restore when you scroll up $('.banner__widget').text($(document).scrollTop() + window.innerHeight); } $(document).scroll(function() { checkOffset(); }); const showMsg = localStorage.getItem('showMsg'); $('.widget__close').on('click', function(e) { $('.banner__container').remove(); localStorage.setItem('showMsg', 'false'); }); if(showMsg === 'false'){ $('.banner__container').remove(); }