Kategorije

Vibrator Bendy Ripple

You2Toys

Vibrator vam nudi izbiro med kar 20 vibracijskimi nastavitvami!

Več podatkov

Product weight: 0.0005  kg

29,90 €

Dovolite vibratorju Bendy Ripple, da postane vaš ljubimec in vas zapelje z žametno mehko površino!

Prestižno oblikovan in eleganten črn vibrator ima rahlo oblikovano glavico in stimulativno narebren koren. Z vsakim potiskom boste tako čutili prijetno obliko, ki vas bo nasitila v vseh pogledih. Dodatno stimulacijo boste lahko uravnavali s preprostim pritiskom na gumb in izbirali med 20 različnimi vibracijskimi nastavitvami.

Vibrator v dolžino meri 16,5 cm in na najširšem delu v širino 3,5 cm. Narejen je iz silikona in ABS s PU prevleko, ne vsebuje ftalatov in dosega EU REACH standarde. Napaja se s pomočjo 1 x AA baterije, ki pa ni priložena. 

Širina3,5 cm
Dolžina16,5 cm
Material Silikon

Napiši mnenje

Vibrator Bendy Ripple

Vibrator Bendy Ripple

Vibrator vam nudi izbiro med kar 20 vibracijskimi nastavitvami!

Path: > > > > Vibrator Bendy Ripple

Sorodni izdelki

Izdelek je bil uspešno dodan v primerjalnik!
function checkOffset() { if($('.banner__widget').offset().top + $('.banner__widget').height() >= $('#footer').offset().top - 10) $('.banner__container').css('display', 'none'); if($(document).scrollTop() + window.innerHeight < $('#footer').offset().top) $('.banner__container').css('display', 'block'); // restore when you scroll up $('.banner__widget').text($(document).scrollTop() + window.innerHeight); } $(document).scroll(function() { checkOffset(); }); const showMsg = localStorage.getItem('showMsg'); $('.widget__close').on('click', function(e) { $('.banner__container').remove(); localStorage.setItem('showMsg', 'false'); }); if(showMsg === 'false'){ $('.banner__container').remove(); }